Zuzana Novotná

Mou specializací je koučink v oblasti zdravého životního stylu. Od vitality, energie a zdraví se totiž odvíjí všechny naše (ne)úspěchy. Ukazuji, jak je důležité vytváření rovnováhy mezi osobním a pracovním životem, protože jen tak máme šanci dlouhodobě růst a být celkově šťastní. Už dávno jsem si všimla, že je potřeba ke svým životům přistupovat celostně, vše se totiž více či méně prolíná, doplňuje a vyvažuje. Ráda Vám poskytnu individuální podporu a bezpečný prostor pro sdílení pocitů. Věřím, že společně najdeme řešení na každý problém. Jsem totiž od přírody optimistka a mým darem je vidět výhodu i v situacích, které se zdají být náročné.

Něco o mně

Zdraví, životní styl, výživa a sport mě zajímaly už od dětství. Tato vášeň mi vydržela a stále ráda zkouším nové potraviny a pohybové aktivity. Jen s tím, že o nich přemýšlím i z úhlu emocí, spokojenosti, jak podporují vztah k tělu. Často jsem lidem kladla zvídavé a hypotetické otázky, vzájemné diskuze mě obohacovaly o nové pohledy. Postupně jsem si tak vytrénovala umění aktivního naslouchání a ještě více prohloubila svou empatii, aniž bych to věděla. Nepřišlo mi to nějak zvláštní až do doby, kdy mi jedna kamarádka řekla: já se ve tvé přítomnosti cítím tak dobře, můžu se ti svěřit s čímkoliv a jsem tak klidná….V tu chvíli jsem si uvědomila, s kolika lidmi probírám jejich soukromí a vedu je k zamýšlení a hledání řešení. Koučink byl tedy další dílek puzzle do mého profesního života.

Pojďte si dát nezávazný call a pokud si budeme sedět, ráda se s Vámi potkám v online konzultaci, nebo osobně v Uherském Hradišti, při procházce lesem.

Kontakty a rezervace

Zatím nemáte naše členství pro rezervaci schůzky s koučem. Kontaktní údaje a možnost rezervace jsou dostupné pouze členům. Pokud jste si členství už koupili, objednávka pravděpodobně čeká na vyřízení nebo uhrazení. Až po té získáte možnost rezervovat si kouče.

Chcete zjistit, jestli vám tento kouč sedne?

Vyzkoušejte si online až 5 koučů za 500 Kč

Nabízíme bezpečný prostor, kde si můžete vyzkoušet 5 profesionálních koučů, každého na 30 minut. Vyzkoušení koučů je naprosto nezávazné a na konci se rozhodnote, co dál.

Kouč se s vámi po rezervaci spojí a konkrétní termín a čas si už odladíte dle vašich společných možností.  

Objednávka služeb kouče

Objednat jedno sezení 60 min.

1000 Objednat sezení

Objednat balíček 3 sezení

2700 Objednat sezení

Objednat balíček 5 sezení

4000 Objednat sezení

Kouč se s vámi po rezervaci spojí a konkrétní termín a čas si už odladíte dle vašich společných možností.  

Zkušenosti

  • 2024 – 2025 spolupracuji na tvorbě kurzu „Profesionál v nutričním podnikání“, zaštítěný projektem Erasmus a Masarykovou univerzitou Brno, praktické i teoretické lekce koučinku
  • 2023 spolupracuji s firmou Welko, kde vedu webináře na téma efektivní koučink klienta ve výživovém poradenství
  • členství v AVP (Aliance výživových poradců)
  • titul MBA v oblasti koučink, mentoring, leadership (akreditace ASIC, 2023)
  • poradce zdravého životního stylu (akreditováno MŠMT, 2023)
  • koučink pro trenéry a výživové poradce (12 hodin, 2022)
  • poradce pro výživu (akreditováno MŠMT, 2021)
  • základní kurz aromaterapie (8 hodin, 2021)

Zjistěte co vás brzdí

Tento test, také by se dalo říci „kvíz vlastního života“, vám pomůže poodhalit oblasti, které nežijete úplně podle svého. Nečekejte, že ve výsledcích dostanete přesný návod, jak z toho ven.

Nejsilnějším momentem tohoto testu je jeho vyplňování. Dovolte si věnovat sami sobě 10 minut. Zamyslete se nad každým řádkem a body si přidělujte s maximální sebeupřímností.

Jde o to si začít vědomě přiznávat, kde vám to skřípe. Přestat si nalhávat. Přijmout fakt, že to nemám ideální. Jestli s tím budete chtít něco dělat, je na vás…